Las Naves convida a deu startups valencianes a assistir al 4YFN del Mobile World Congress

Emprenedoria
25 January 17

* Una desena de startups, membres de l’ecosistema emprenedor valencià, han estat escollides a través d’una convocatòria pública per a poder participar en una visita a l’esdeveniment 4YFN i a la pròpia fira internacional Mobile World Congress que se celebrarà a Barcelona des del 27 de febrer i fins a l’1 de març.

* Las Naves també ha triat de la mateixa manera -en un procés obert- a sis entitats emprenedores i innovadores valencianes que comptaran amb un estand a l’espai 4YFN de la fira, junt amb la xarxa Vit Emprende i l’espai col·laboratiu COL·LAB de Las Naves.

La selecció de les 10 startups s’ha realitzat d’acord una sèrie de requisits que aquestes havien de complir, entre ells, formar part de la Xarxa VIT Emprende, ser una startup que ja estiga comercialitzant els seus productes o serveis i cerque interessos comercials en mercats nacionals i internacionals o ser una startup l’activitat de la qual estiga relacionada amb el sector de les noves tecnologies i que estiga situada a València i/o la seua àrea metropolitana. S’han prioritzat, a més, les startups que fomenten l’economia social i/o mediambiental. Les seleccionades han estat: Comprea, Fotawa, Amarre, Relendo, Beroomers, itbook, Carcrash, Casfid, Mr Jeff i Voicemod.

D’altra banda, a l’estand valencià estaran la Fundació Finnova, Business Boosters, Demium Startups, Big Ban Angels, la Fundació Socialnest i Plug and Play Spain. Totes elles visibilitzaran el teixit emprenedor de València

El 4 Years From Now (4YFN) del Mobile World Congress és un dels esdeveniments més importants a nivell internacional del sector de les startups. Aquest esdeveniment, que compleix enguany la seua quarta edició, comptarà amb la representació de més de 200 països i està consolidat com un espai de referència per a emprenedors i emprenedores, així com per a empreses emergents digitals i tecnològiques.

En eixe escenari, «la nostra voluntat és oferir un espai per a que es visibilitze el teixit emprenedor que València ofereix, en particular a les startups, i generar també així un reclam perquè empreses de tot el món s’instal·len i desenvolupen la seua feina a la ciutat», explica el director de Las Naves, Rafael Monterde.

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17

L'espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Notícies

29 September 17