Las Naves convoca demà l’Ideathon per a millorar les dades obertes de la ciutat

Ciutat intel·ligent
13 March 17

ideathonCARTEL

  • Durant aquest taller participatiu es formaran grups per a treballar sobre algunes problemàtiques de València en les àrees d’energia, salut, mobilitat i agroalimentació amb l’objectiu de testejar les fonts de dades obertes actuals i detectar les possibles barreres al seu accés.
  • La jornada començarà a les 9h i es perllongarà fins les 13h a la Biblioteca de Las Naves.

L’Ideathon va destinat a totes les persones interessades en millorar aspectes de les dades obertes que la ciutat ha de promoure. Aquest taller forma part de la iniciativa CityData 3.0, inclosa dins del projecte europeu GeoC: Enabling open cities, que busca dissenyar una estratègia comú per a millorar l’impacte de les dades publicades en les ciutats. L’objectiu és reflexionar i treballar sobre l’ús correcte de les dades obertes com a factor clau per a trobar solucions innovadores que milloren la qualitat de vida de la ciutadania, així com promoure millors ferramentes per al descobriment d’eixes dades.

Aquestes dades obertes permeten estudiar, investigar o treballar sobre algun aspecte de la ciutat. Per aquesta raó, aquesta jornada té com a finalitat identificar les possibles barreres que impedeixen un correcte ús de la informació i ajudar a que l’accés a les dades obertes siga allò més còmode possible per als usuaris i usuàries.

Durant el taller, que comptarà amb la participació de l’investigador del projecte GeoC, Enabling Open Cities, Fernando Benítez, es formaran grups en les àrees d’energia, salut, mobilitat i agroalimentació per a testejar les fonts de dades obertes actuals. Aquelles persones interessades poden inscriure’s de manera gratuïta a la web:

http://inndeavalencia.com/participa-en-el-primer-ideathon-per-a-millorar-les-dades-obertes-de-valencia

El Projecte SUCCESS per a millorar el transport de mercaderies per a la construcció en el Fòrum CIVITAS 2017

Notícies

26 September 17

El projecte Smart Heritage City (SHCity)

Notícies

1 August 17

SUCCESS redueix els efectes negatius derivats de la construcció en la mobilitat urbana

Notícies

24 July 17