Las Naves i l’AEV llancen el I Student Game Contest

Cultura
5 May 17
  • cartelLa delegació de València de l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV) amb la col·laboració de Las Naves, organitzen aquesta primera edició del concurs, l’objectiu del qual és impulsar l’activitat de jóvens i estudiants en l’àrea del desenvolupament de videojocs dins de la Comunitat Valenciana.
  • El termini per a presentar els videojocs que estiguen desenvolupant els participants finalitza el 30 de juny. L’acte de lliurament de premis està previst per al 6 de juliol al saló d’actes o la biblioteca de Las Naves.

La primera edició del Student Game Contest va adreçada a tots i totes les estudiants que estiguen realitzant un videojoc durant el present curs lectiu 2016-17, amb independència que estiguen cursant un Màster Universitari, un Grau Universitari de qualsevol índole, Cicles Formatius de Formació Professional, o estudis obligatoris.

El concurs lliurarà diversos premis: al Millor videojoc, amb una dotació econòmica de 800 euros, dos projectes finalistes en segona i tercera posició que obtindran 400 i 200 euros respectivament; i paral·lelament altres premis secundaris, que dependrà del nombre de projectes participants i que rebran un guardó commemoratiu del concurs i una menció. Els projectes guanyadors seran exposats en un esdeveniment obert al públic.

El termini per a presentar els videojocs finalitza el 30 de juny. Encara que el projecte no té perquè estar acabat en la data d’inscripció, sí ha de finalitzar-se durant el curs lectiu. La temàtica dels projectes presentats serà lliure però no podrà tenir continguts difamatoris, sexistes, racistes, xenòfobs, discriminatoris, pornogràfics, il·legals o que atempten contra els drets.

Els membres del jurat que valoraran els videojocs seran periodistes i desenvolupadors del sector, personal d’AEV, Las Naves i l’Ajuntament de València. L’acte de lliurament de premis està previst per al 6 de juliol al saló d’actes o la biblioteca de Las Naves.

«Des de Las Naves apostem per la col·laboració amb l’AEV en aquest concurs, perquè considerem necessari seguir fomentant un sector a la nostra ciutat que està creixent de manera puntera, i on els joves poden desenvolupar el seu talent i creativitat, afavorint així la creació d’ocupació en innovació tecnològica i cultural», assenyala el director de Las Naves, Rafael Monterde.

La convocatòria d’aquest concurs és una més de les accions que Las Naves està duent a terme dins de la seua línia de treball i de recolzament a la creació digital valenciana. Altres actuacions que Las Naves també està preparant en aquest sector és el proper Student Game Jam, un encontre de tres dies de desenvolupadors i desenvolupadores de videojocs, que se celebrarà del 12 al 14 de maig; la presentació el dia 18 de maig d’un taller que uneix salut amb creació digital, en el marc del projecte europeu 3D Tune-In; el recolzament a la mostra de videojocs Retrópolis, en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València, que tindrà lloc el 20 de maig; i el Curs de Creació de Videojocs que se celebrarà el pròxim mes de juliol.

Més informació ací

Las Naves acollirà LAPSO, el I Encontre de Fotografia Multimèdia

Esdeveniments

18 August 17

Premi Bones Pràctiques de Lectura Fàcil 2017

Notícies

18 August 17

Convocatòria de propostes per als Projectes Europeus de Cooperació 2018

Notícies

17 August 17