Coneix el «Pokemon Go» de les Falles de València

Cultura
6 March 17

Las Naves i Non Spoon Lab presenten l’app en Convent Jerusalem Falles Play & Go, el «Pokemon Go» de les Falles de València

fallas-play&go-header

  • Las Naves Centre d’Innovació Urbana de l’Ajuntament de València, en la seua línia de suport a la creació digital valenciana, ha col·laborat amb l’empresa Non Spoon Lab, per a l’impuls d’aquesta aplicació per a telèfons mòbils, en la qual se superen missions geolocalitzades que estan situades estratègicament en monuments fallers o llocs claus de la ciutat. A més, el joc ofereix també al visitant tota la informació turística relacionada amb les Falles.
  • L’aplicació és gratuïta i està disponible per a iPhone i Android. La competició començarà durant les Falles de 2017.

Non Spoon Lab, creadors de Falles Play & Go, i Las Naves Centre d’Innovació Urbana de l’Ajuntament de València, presenten demà a les 19h en la Falla Convent Jerusalem el joc per a telèfons mòbils inspirat en “Pokemon Go” per a promocionar la Falles de València i celebrar la seua recent declaració com a Patrimoni de la Humanitat.

Els usuaris i usuàries poden usar els seus mòbils per a superar missions geolocalitzades que estan situades estratègicament en monuments fallers o llocs claus de la ciutat, aconseguir punts i competir per regals mitjançant jocs de realitat augmentada.

A més, l’aplicació ofereix tota la informació turística relacionada amb les Falles, com la localització dels monuments, fotos, descripcions i esdeveniments destacats, i es poden valorar els monuments i deixar comentaris. El joc és gratuït i està disponible per a iPhone i Android. La competició començarà durant les Falles de 2017.

Falles Play & Go és un projecte sense ànim de lucre del laboratori tecnològic Non Spoon, en el qual col·laboren diversos comerços i agrupacions valencianes, els quals ofereixen regals als i les usuàries, com smartphones, consumicions gratis, etc.

Aquest projecte s’inclou dins de la línia de treball oberta des de fa un any per Las Naves per a fomentar i impulsar la creació digital valenciana. L’aplicació va ser finalista en el concurs nacional d’aplicacions turístiques de FITUR. La seua matriu, Play & Go, és una potent eina turística que permet crear experiències de joc úniques relacionades amb els llocs que es visita. Pot aplicar-se a qualsevol tipus de destinació, com a esdeveniments, ciutats, comarques, fires o fins i tot parcs d’atraccions.

Les apps creades amb aquesta tecnologia es poden personalitzar amb mapes i missions i utilitzar com una eficaç eina d’engagement i de màrqueting. És un pas més enllà de les tradicionals aplicacions turístiques i una finestra oberta per als assistents de qualsevol destinació, directament en el mòbil.

Non Spoon és un laboratori tecnològic fundat pels emprenedors Carles Pons i Daniel G. Blázquez, amb més de 15 anys d’experiència en la indústria del videojoc espanyol. Està situada en la Universitat Politècnica de València i està especialitzada en el desenvolupament de projectes innovadors capaços de generar noves startups d’èxit. Des de la seua fundació a l’estiu de 2016, han desenvolupat diversos projectes en associació amb altres emprenedors, en sectors com els eSports, els joguets, el turisme o l’educació.

https://twitter.com/fallasplayandgo

Imatges i material gràfic ací 

Las Naves acollirà LAPSO, el I Encontre de Fotografia Multimèdia

Esdeveniments

18 August 17

Premi Bones Pràctiques de Lectura Fàcil 2017

Notícies

18 August 17

Convocatòria de propostes per als Projectes Europeus de Cooperació 2018

Notícies

17 August 17