Las Naves impulsa un blog per al foment de la lectura en la Falla Infantil de l’Ajuntament de València

Cultura
23 January 17

foto

* El Centre d’Innovació Las Naves de València conjuntament amb la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) i la Regidoria de Cultura Festiva del’Ajuntament de València han posat en marxa la creació d’un blog vinculat a la Falla Infantil municipal, que té com a objectiu fomentar la lectura entre el públic més jove.

El monument infantil de la falla de l’Ajuntament de 2017 girarà entorn la literatura fantàstica, i aquest blog pretén animar a la lectura des d’una via diferent, així com obrir una porta de treball per a les persones docents, les biblioteques, i el propi col·lectiu faller, plantejant lectures conjuntes, activitats diverses, etc.

El blog, creat pels artistes Anna Ruiz i Giovanni Nardin sota el títol «Descobrir i Redescobrir», va deixant conéixer progressivament d’ací a març el monument que es plantarà a la plaça de l’Ajuntament de València. Cada mes es va construint el món fantàstic que després podrem veure convertit en ninots.

El públic infantil podrà endinsar-se en eixe món, imaginar, divertir-se, viatjar i conéixer els llibres, personatges i llocs que descriu el blog i que formaran part del monument faller. Els i les xicotetes lectores podran a més trobar els llibres dels quals parla el blog i la falla en les biblioteques de València.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de la línia de treball de Las Naves per a impulsar la innovació en el sector de les indústries creatives i culturals, fomentar la lectura i vincular aquestos sectors creatius: la creació digital, les falles i l’edició. Junt amb la publicació d’aquest blog, es posaran en marxa altres mesures de promoció de la lectura a partir de la falla infantil municipal: una campanya en xarxes per visibilitzar els personatges literaris de les falles, premi al millor ninot relacionat amb la literatura i varies campanyes de difusió de la lectura i el llibre valencià en llibreries i biblioteques valencianes.

Pots accedir al blog en la següent adreça:

http://www.descobrirredescobrir.com/

Las Naves acollirà LAPSO, el I Encontre de Fotografia Multimèdia

Esdeveniments

18 August 17

Premi Bones Pràctiques de Lectura Fàcil 2017

Notícies

18 August 17

Convocatòria de propostes per als Projectes Europeus de Cooperació 2018

Notícies

17 August 17