Las Naves reuneix als 50 líders més importants de la comunitat startup europea

Emprenedoria
22 March 17
  • En l’encontre es donaran cita representants de l’emprenedoria de 15 països europeus amb l’objectiu de construir idees, compartir experiències i enfortir la comunitat de startups d’Europa.
  • El divendres 24 de març hi haurà una jornada de portes obertes amb la Techstars Night València, que comptarà amb la presència de persones expertes en l’emprenedoria.
  • El Techstars Europe UnSummit se celebra del 24 al 26 de març a València

Techstars és l’ecosistema global que ajuda a emprenedores i emprenedors a desenvolupar els seus projectes. En aquest context, Las Naves Centre d’Innovació Urbana de València, acull la Techstars Europe UnSummit, una jornada que durarà tot el cap de setmana i que reunirà als 50 líders més importants -procedents de 15 diferents països- de la comunitat startup europea.

Els i les ponents conduiran tallers de treball, oferiran conferències i compartiran experiències sobre la seua tasca liderant startups, així com realitzaran una exploració a l’ecosistema emprenedor europeu.

El divendres 24 de març, dia en què s’inaugurarà la jornada, tindrà lloc un esdeveniment obert a tot el públic: la Techstars Night València, en la què participaran ponents com Marko Srsan -Program Manager de Techstars London-, Jose Iglesias -EMEA Director Startup Programs Techstars- i Javier Megías, CEO de Startup Explore.

Información
Fecha inicio 24/3/2017
Fecha fin 26/3/2017
Lugar Las Naves

Trobada TEI BIO València amb Vera Tech for Health

Esdeveniments

10 April 17

Las Naves reuneix als 50 líders més importants de la comunitat startup europea

Esdeveniments

22 March 17

Dos centes persones han participat en el programa avançat Factory Startup de Las Naves

Notícies

16 March 17