Las Naves reuneix als 50 líders més importants de la comunitat startup europea

Emprenedoria
22 March 17
  • En l’encontre es donaran cita representants de l’emprenedoria de 15 països europeus amb l’objectiu de construir idees, compartir experiències i enfortir la comunitat de startups d’Europa.
  • El divendres 24 de març hi haurà una jornada de portes obertes amb la Techstars Night València, que comptarà amb la presència de persones expertes en l’emprenedoria.
  • El Techstars Europe UnSummit se celebra del 24 al 26 de març a València

Techstars és l’ecosistema global que ajuda a emprenedores i emprenedors a desenvolupar els seus projectes. En aquest context, Las Naves Centre d’Innovació Urbana de València, acull la Techstars Europe UnSummit, una jornada que durarà tot el cap de setmana i que reunirà als 50 líders més importants -procedents de 15 diferents països- de la comunitat startup europea.

Els i les ponents conduiran tallers de treball, oferiran conferències i compartiran experiències sobre la seua tasca liderant startups, així com realitzaran una exploració a l’ecosistema emprenedor europeu.

El divendres 24 de març, dia en què s’inaugurarà la jornada, tindrà lloc un esdeveniment obert a tot el públic: la Techstars Night València, en la què participaran ponents com Marko Srsan -Program Manager de Techstars London-, Jose Iglesias -EMEA Director Startup Programs Techstars- i Javier Megías, CEO de Startup Explore.

Información
Fecha inicio 24/3/2017
Fecha fin 26/3/2017
Lugar Las Naves

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17

L'espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Notícies

29 September 17