L’espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Emprenedoria
29 September 17

/ El Centre d’Innovació Urbana de València acull a 9 projectes emprenedors i a 10 entitats col·laboradores que s’ubiquen en aquest espai obert per treballar conjuntament en solucions i idees innovadores per a la ciutat en matèries de mobilitat, cultura, energia, salut i agroalimentació.

/ La presentació del Col·lab, prevista per al pròxim dia 5 d’octubre, ens permetrà conéixer d’a prop, a través d’una exposició pública i una fira, aquestos projectes i entitats.

Gossos d’assistència a persones amb malalties, aparcaments de bicicletes, aplicacions per a localització, l’ús, gestió i pagament de carregadors de vehicles elèctrics o drones de salvament, són alguns d’eixos 9 projectes que compleixen paràmetres d’innovació, empleabilitat, participació, equitat, inclusió, economia social, impacte i viabilitat futura; i que, a més, desenvolupen idees de transformació social i responen als reptes de la ciutat de València en matèries com la mobilitat, l’energia, l’agroalimentació, la salut i la cultura.

Aquestos projectes emprenedors estan recolzats en tot moment per un equip de 10 entitats col·laboradores, de professionals i institucions que faciliten acompanyament i mentorització, i a les què se’ls pot consultar, entre moltes qüestions, temes d’estratègia, comunicació, gestió d’equips, legalitat, finançament, responsabilitat social empresarial, sostenibilitat o impacte social dels projectes.

El pròxim 5 d’octubre coneixerem el Col·lab a fons. Serà un esdeveniment intens que comptarà amb una exposició pública dels treballs i una fira amb la presència dels propis projectes i entitats. El regidor d’Innovació, Roberto Jaramillo, assenyala que els ciutadans i ciutadanes «tenim en les nostres mans la capacitat de dur a terme la transformació social de la ciutat. Des de Las Naves, volem fer-ho a través del Col·lab, un espai de gent amb moltes ganes i molta capacitat de creació col·lectiva».

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17

L'espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Notícies

29 September 17