LIGHT2CAT

Desenvolupa nous additius per a formigó amb base de diòxid de titani que permeten una millora en la qualitat de l’aire de les ciutats.

Sostenibilitat
9 May 16

Light2cat-logo

Objectiu: desenvolupa nous additius per a formigó amb base de diòxid de titani que permeten una millora en la qualitat de l’aire de les ciutats. Estos elements s’empren en les estructures d’edificis per tota Europa i s’activa amb la llum solar. Té un efecte purificador en l’aire i el seu ús es vol estendre al conjunt de països del nord d’Europa amb una radiació solar més reduïda. L’Ajuntament de València i la fundació InnDEA són responsables dels estudis, de la selecció, l’execució i la valoració de resultats del prototip en un entorn urbà real. També s’encarreguen de la difusió del projecte i dels seus resultats, així com de la transferència de la tecnologia i de  la gestió del projecte.

Programa: Programa Marc (FP7 – ENV – 2011 – ECO – INNOVATION).

Coordinador: Copenhaguen

Fullet informatiu:

Socis: Consorci Europeu d’Empreses, institucions governamentals i centres d’investigació de Dinamarca, Suècia, Regne Unit, Itàlia I Espanya per a demostrar a escala real l’eficàcia fotocatalítica d’estos materials de construcció.