Coneix les oportunitats per a emprenedors en sostenibilitat a #SEW17

Programa europeu: Climate Kic

Sostenibilitat
7 February 17

banner UPV SEW 10 feb 2017Aquest esdeveniment vol fomentar l’emprenedoria dins del marc de la sostenibilitat com a oportunitat de futur en la creació d’empreses, nous productes i serveis.

Se celebrarà com a acte de clausura de la #SEW17 en la província de València, s’exposaran les oportunitats d’emprendiment i acceleració que brinda la iniciativa europea d’innovació en canvi climàtic, Climate-KIC.

A continuació, hi haurà una interessant panell on participaran experts de diferents àmbits, des de coach de start-ups, de la xarxa SEIMED, Expert en Fons Europeus, així com l’experiència de dues start-ups accelerades per Climate-KIC, una de l’edició 2016 i una altra ja consolidada que ens transmetran la seua experiència i consells als assistents.

Com a clausura, comptarem amb el privilegi dels membres de Hyperloop UPV que ens explicaran la seua apassionant aventura americana, els seus premis i tot el procés que estan portant per a tenir el seu prototip en marxa en el camp de proves de Texas el pròxim estiu.

Més informació ací

Vore Agenda

climatekic

Información
Fecha inicio 10/2/2017
Fecha fin 10/2/2017
Lugar UPV

València millora la sostenibilitat de la mobilitat urbana de mercaderies amb el projecte SUCCESS

Notícies

20 June 17

València engega el projecte de reintroducció d'envasos PlastiCircle

Notícies

19 June 17

Setmana de l'Energia Sostenible

Esdeveniments

14 June 17