Coneix les oportunitats per a emprenedors en sostenibilitat a #SEW17

Programa europeu: Climate Kic

Sostenibilitat
7 February 17

banner UPV SEW 10 feb 2017Aquest esdeveniment vol fomentar l’emprenedoria dins del marc de la sostenibilitat com a oportunitat de futur en la creació d’empreses, nous productes i serveis.

Se celebrarà com a acte de clausura de la #SEW17 en la província de València, s’exposaran les oportunitats d’emprendiment i acceleració que brinda la iniciativa europea d’innovació en canvi climàtic, Climate-KIC.

A continuació, hi haurà una interessant panell on participaran experts de diferents àmbits, des de coach de start-ups, de la xarxa SEIMED, Expert en Fons Europeus, així com l’experiència de dues start-ups accelerades per Climate-KIC, una de l’edició 2016 i una altra ja consolidada que ens transmetran la seua experiència i consells als assistents.

Com a clausura, comptarem amb el privilegi dels membres de Hyperloop UPV que ens explicaran la seua apassionant aventura americana, els seus premis i tot el procés que estan portant per a tenir el seu prototip en marxa en el camp de proves de Texas el pròxim estiu.

Més informació ací

Vore Agenda

climatekic

Información
Fecha inicio 10/2/2017
Fecha fin 10/2/2017
Lugar UPV

Procés de consulta pública per al desenvolupament del PACES-2030 de València

Esdeveniments

17 October 17

Primera Jornada Jornada de Recerca sobre Canvi Climàtic

Esdeveniments

16 October 17