Participa en el primer IDEATHON

Ciutat intel·ligent
9 March 17

Entenent València amb Dades Obertes

  • ideathonCARTELTaller participatiu destinat a totes les persones interessades a millorar aspectes de els dades obertes que la ciutat ha de promoure.
  • La jornada forma part de la iniciativa CityData 3.0 del projecte europeu GeoC: Enabling open cities, que cerca dissenyar una estratègia comuna per a millorar l’impacte de les dades publicades en les urbs.

València té per davant molts reptes en diferents àrees per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania i el correcte ús de les dades obertes es presenta com a clau per a donar amb solucions innovadores que milloren la ciutat.

Diàriament són moltes les persones que recorren a les dades obertes per a estudiar, investigar o treballar sobre algun aspecte de la ciutat. Per aquesta raó, aquesta jornada té com a finalitat identificar les possibles barreres que impedeixen un correcte ús de la informació i ajudar al fet que l’accés a les dades obertes siga el més còmode possible per als usuaris i usuàries.

Durant aquest taller, que comptarà amb la participació de l’investigador del projecte GeoC, Enabling Open Cities, Fernando Benítez, es formaran grups per a treballar sobre algunes problemàtiques de València en les àrees d’energia, salut, mobilitat i agroalimentación amb l’objectiu de testear les fonts de dades obertes actuals.

La jornada forma part de la iniciativa CityData 3.0 del projecte europeu GeoC: Enabling open cities, que cerca dissenyar una estratègia genèrica per a millorar l’impacte de les dades publicades i promoure millors eines per al descobriment de les dades publicades en les ciutats.

Si vols participar i formar part de la construcció d’unes millors dades obertes pots inscriure’t de manera gratis ací

AGENDA:
Presentació de la iniciativa CityData 3.0.
Dades obertes per a una València innovadora.
Creació de grups i selecció de la problemàtica.
Disseny de la solució.
Cerca de dades.
Presentació de les solucions.
Open Data València i les dades obertes de la ciutat. Avanços i usos.
Tancament i conclusions.

Consultar document de treball: Ideathon Workshop_cuestionario

Información
Fecha inicio 14/3/2017
Fecha fin 14/3/2017
Horario 9h-13h
Lugar Las Naves

El Projecte SUCCESS per a millorar el transport de mercaderies per a la construcció en el Fòrum CIVITAS 2017

Notícies

26 September 17

El projecte Smart Heritage City (SHCity)

Notícies

1 August 17

SUCCESS redueix els efectes negatius derivats de la construcció en la mobilitat urbana

Notícies

24 July 17