Premis ADCV 2017

24 May 17
  • El millor disseny de la Comunitat Valenciana es donarà a conèixer el 7 de juny en l’acte de lliurament dels Premis ADCV 2017.
  • Aquests guardons, organitzats per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), tenen el propòsit de reconèixer l’excel·lència del disseny valencià a més de promoure aquesta disciplina com a factor clau en la cultura i economia de la Comunitat.

El Premi ADCV a la Trajectòria Professional serà concedit al dissenyador Pepe Gimeno, com a reconeixement a una carrera consolidada, exemplar i notòria, així com per la seua contribució al disseny.

El Premi ADCV Entitats serà per al Museu Valencià de la Il·lustració i la modernitat (MuVIM), per fomentar la cultura del disseny, a més d’incorporar-ho com a part fonamental de la seua estratègia.

La designació de tots dos premis s’ha realitzat a proposta de la Comissió dels Premis ADCV 2017 i per votació dels Socis Professionals ADCV.

En l’acte també es presentarà la publicació “Premis ADCV 2017”, un catàleg que conté les peces finalistes i les premiades en les diferents categories.

Els Premis ADCV 2017 compten amb el suport de la Regidoria de Patrimoni Cultural i Recursos Culturals (Ajuntament de València), el Institut Valencià de Cultura i Las Naves. També compten amb la col·laboració de l’Escola Superior d’Art i Tecnologia (ESAT), l’empresa de mobiliari Point, Fira Hàbitat, Fedrigoni, Cervesa Turia i Bodegas Vegamar.

Més informació ací

Información
Fecha inicio 7/6/2017
Fecha fin 7/6/2017
Lugar Teatro Rialto