Primers resultats de la Plataforma VLCi

Ciutat intel·ligent
3 November 16

Primers resultats de la Plataforma VLCi exposats al Congrés Ciutats Intel·ligents

Resum

La Plataforma de Ciutat Intel·ligent (VLCi) és la solució tecnològica que converteix a València en una ciutat intel·ligent, ja que permet gestionar els serveis urbans municipals i els fluxos d’informació interns i externs, extraient el màxim partit a les dades, de manera integral i buscant l’eficiència dels recursos disponibles. És el principal projecte de l’Estratègia de Ciutat Intel·ligent de València. Actualment en fase d’implantació en el consistori, la Plataforma VLCi ja ha integrat en el seu sistema aproximadament 550 indicadors.

Introducció / Antecedents

Una ciutat es podrà considerar intel·ligent, entre altres aspectes, si disposa d’una potent base de dades, una base tecnològica de qualitat i un sistema de gestió desenvolupat i suficientment integrat. Això li va a permetre realitzar una adequada gestió del coneixement i poder compartir-ho i ampliar-ho amb altres agents de la ciutat, incloent als propis ciutadans o amb qualsevol entitat que treballe per a la ciutat. Solament en aquest context es podrà desenvolupar l’Internet de les Coses, i fomentar que apareguen solucions innovadors que milloren els serveis que utilitzen els ciutadans.

La Plataforma de Ciutat Intel·ligent (VLCi) és la solució tecnològica que converteix a València en una ciutat intel·ligent, ja que permet gestionar els serveis urbans municipals i els fluxos d’informació interns i externs, extraient el màxim partit a les dades, de manera integral i buscant l’eficiència dels recursos disponibles. És el principal projecte de l’Estratègia de Ciutat Intel·ligent de València, i s’emmarca en el seu objectiu de ‘qualitat de vida’.

Més informació ací

Fuente ESMARTCITY.ES

El Projecte SUCCESS per a millorar el transport de mercaderies per a la construcció en el Fòrum CIVITAS 2017

Notícies

26 September 17

El projecte Smart Heritage City (SHCity)

Notícies

1 August 17

SUCCESS redueix els efectes negatius derivats de la construcció en la mobilitat urbana

Notícies

24 July 17