Projecte Estudia VLC

Universitat
16 June 16

bannerESTUDIA

Estudia VLC és un projecte promogut per la Fundació InnDEA València en col·laboració amb les següents universitats de la ciutat: la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Cardenal Herrera CEU, la Universitat Catòlica de València “Sant Vicent Màrtir” i Florida Universitària.

Este projecte integra el Premi ESTUDIA VLC, l’objectiu del qual és situar la nostra ciutat com a objecte de recerca de l’alumnat i els investigadors i investigadores universitàries, per a  promoure el desenvolupament a través de la innovació. A més a més, amb esta iniciativa aspirem a reforçar la cooperació entre la comunitat acadèmica i l’Ajuntament.

El premi, que reconeix treballs de fi de grau, de fi de màster i tesis doctorals, valora especialment el caràcter pràctic i innovador de les propostes, així com la seua possible aplicació a la ciutat.

Tal com s’establix a les bases de la convocatòria, la dotació econòmica dels premis serà de 1.000 euros per al millor treball de fi de màster, 3.000 euros per a la millor tesi doctoral i 500 euros per al millor treball de fi de grau.

Finalment, la iniciativa oferix als participants dos avantatges de primer orde: InnDEA València els proporcionarà eines per a la seua investigació i, a més a més, l’estudi gaudirà de difusió entre les entitats de la ciutat interessades.

En la present convocatòria, s’obri l’opció al fet que projectes d’altres universitats participen en Estudia VLC, el contingut d’estes investigacions seran tramitats des de la Fundació InnDEA i hauran d’estar avaluats per la universitat de la qual procedisquen.

Descarregar bases del Premi Estudia VLC: Estudia 2016 Bases (2)

Per a sol·licitar més informació: estudiavlc@inndeavalencia.com / 96 391 04 77

 

II OpenDatathon ETSINF-UPV

Esdeveniments

14 February 17

I Trobada de Centres Innovadors a la Comunitat Valenciana i Murcia

Esdeveniments

2 February 17

Estudia VLC 2016 premia diversos treballs universitaris innovadors en mobilitat i sostenibilitat

Notícies

25 January 17