La Càtedra Ciutat de València UPV recolza la II edició de la competició europea d’enginyeria VIEW

Universitat
16 November 16

* La Universitat Politècnica de València acull aquesta setmana la segona edició de la Valencian Innovative Engineering Week (VIEW), que inclourà la competició universitària d’enginyeria EBEC (European BEST Engineering Competition), organitzada per BEST València (Board of European Students of Technology) i en la què col·labora InnDEA València i la Càtedra Ciutat de València UPV.

* Enguany participaran una cinquantena d’estudiants que treballaran per equips sobre solucions innovadores d’enginyeria.

La VIEW és un projecte nascut l’any passat i en el qual s’embarca BEST València. BEST és una associació internacional formada per més de 3.000 estudiants universitaris de carreres tecnològiques en 96 universitats de 33 països de tota Europa. A Espanya són sis les universitats en les quals està consolidada, entre elles, la Universitat Politècnica de València. Es tracta d’un punt de trobada per als i les estudiants amb la pròpia universitat, altres agrupacions i organitzacions sense ànim de lucre amb un important component tecnològic.

L’associació d’estudiants BEST València organitza en la UPV la fase local d’aquesta competició des de fa sis anys, els últims dos en el marc de la setmana VIEW. Després de l’èxit de l’any passat, la segona edició de VIEW recollirà diferents activitats durant tota aquesta setmana, des de tallers, xerrades, networking fins a, un any més, la fase local de la competició universitària d’enginyeria EBEC, la més important en l’actualitat a Europa. Totes aquestes activitats són gratuïtes i de lliure inscripció per a tots els estudiants de la UPV.

La competició consta de tres fases: local, nacional/regional i final. Els estudiants usen els seus coneixements i habilitats personals per resoldre, en grups, un problema presentat. En aquesta fase local participaran 48 estudiants de la Universitat Politècnica de València de diferents perfils i escoles, per veure qui s’alça amb el millor projecte en les diferents modalitats de la competició, al llarg de tot un dia.

Els i les guanyadores d’aquesta fase competiran a Valladolid amb equips procedents d’altres fases locals de EBEC d’Espanya en la fase nacional. L’objectiu serà aconseguir el seu bitllet a la Final de EBEC que se celebrarà en Brno, República Txeca.

Información
Fecha inicio 21/11/2016
Fecha fin 25/11/2016
Lugar Las Naves

II OpenDatathon ETSINF-UPV

Esdeveniments

14 February 17

I Trobada de Centres Innovadors a la Comunitat Valenciana i Murcia

Esdeveniments

2 February 17

Estudia VLC 2016 premia diversos treballs universitaris innovadors en mobilitat i sostenibilitat

Notícies

25 January 17