Seminari Innovació Social y Crisi Urbana

Innovació social Universitat
23 January 17

El seminari INNOVACIÓ SOCIAL I CRISI URBANA pretén ser una aportació a la reflexió sobre aquests processos i la seua contribució al desenvolupament local urbà.

La conferència del professor Frank Moulaert, professor emèrit de la universitat de Leuven, presenta un estat de la qüestió de la relació entre innovació social i desenvolupament local a partir dels resultats de
diversos projectes europeus recents.

Per la seua banda, el professor Ismael Blanco, de l’Institut de Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona, ens parlarà de la relació entre crisi econòmica, iniciatives ciutadanes i innovació social sobre la base d’una extensa recerca realitzada sobre les iniciatives innovadores a Catalunya, i especialment en l’àrea metropolitana de Barcelona.

Les professores Ana Sales i Maria Dolores Pitarch, de la Universitat de València, presentaran el mapa d’iniciatives innovadores de la ciutat de València que es troba en elaboració des de la Càtedra Ciutat de València.

Finalment, tindrem ocasió de conèixer algunes de les iniciatives recopilades a través dels seus propis protagonistes, en la taula redona coordinada per Raúl Contreras, emprenedor social i tècnic de la Fundació Inndea.

Més informació i programa: CatelSeminario

Información
Fecha inicio 25/1/2017
Fecha fin 25/1/2017
Lugar UV

30 científiques celebren a València “la nit de les investigadores”

Esdeveniments

27 September 17

Las Naves i la UPV impulsen PaellaCON

Esdeveniments

25 September 17

Las Naves acull un taller participatiu sobre mobilitat sostenible en el Marítim

Esdeveniments

18 September 17