Setmana de l’Energia Sostenible

Sostenibilitat
14 June 17

Sota el lema “Energia neta per a tots els europeus” enguany del 19 al 25 de juny se celebra la 12ª edició de la Setmana de l’Energia Sostenible de la Unió Europea amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de l’eficiència energètica i l’ús de les energies renovables.

En aquest context, el Ajuntament de València acull una sèrie d’activitats durant aqueixos dies per a promoure les energies netes, disminuir la dependència de les energies contaminants i contribuir a fomentar la sostenibilitat en la ciutat.

Vols saber què activitats s’han programat? Pots consultar totes les activitats que es realitzaran ací: follet València Renovable (1)

Las Naves se suma a aquesta iniciativa per a ressaltar la necessitat de transformar els hàbits de consum respecte a l’energia per a aconseguir conjuntament “una València més sostenible”.

Vols saber què esdeveniments t’esperen en Las Naves durant la setmana Setmana de l’Energia Sostenible? Te’ls descrivim a continuació i pots consultar-ho també ací: programación València Renovable

Dilluns 19 de juny a les 18.30h. en la Sala Think Tank de Las Naves

Durant la setmana europea de l’energia sostenible, Las Naves acull el Taller EnergizaTe, organitzat per la Plataforma per un Nou Model Energètic, en el qual es farà una xerrada explicativa sobre la factura elèctrica, a més de realitzar una auditoria energètica col·lectiva.

Els assistents a aquest taller aprendran com poden fer un ús responsable i eficient de l’energia que utilitzen diàriament en les seues llars, així com a “descrifrar” i entendre les seues factures de la llum.

Divendres 23 de juny de 10 a 14h. en la Biblioteca de Las Naves

Las Naves aprofita aquest context idoni per a organitzar la primera sessió de disseny col·laboratiu de la xarxa Connecta Energia.

Durant aquesta sessió, els assistents dels àmbits de l’Administració Pública, societat civil, sector privat i centres de R+D+i, treballaran conjuntament sobre els reptes presents i futurs identificats que suposa la transició energètica.

Més informació sobre aquesta jornada ací  e inscripcions ací 

Dissabte 24 de juny de 18 a 20h. en Las Naves

El dissabte a la vesprada se celebra la jornada de portes obertes “II Trobada Estatal de la Plataforma per un Nou Model Energètic”.

L’esdeveniment es planeta com una reflexió comuna sobre que “un altre model energètic és possible”, a més de ser recomanable perquè totes les persones tinguen una vida millor.

En altres coses, els assistents podran escoltar les reflexions de Cote Romero, la situació de les causes judicials que la Plataforma ha impulsat per a millorar el context legal de les renovables o projectes molt interessants com el Pols Social de Cadis, explicat per Alba del Camp i les bones notícies del autoconsum compartit explicades per Andrés Montesinos.

La trobada comptarà amb la participació de Júlia Company, directora del IVACE i més sorpreses…

Descarregar Cartel València Renovable

Información
Fecha inicio 19/6/2017
Fecha fin 25/6/2017
Lugar València

Procés de consulta pública per al desenvolupament del PACES-2030 de València

Esdeveniments

17 October 17

Primera Jornada Jornada de Recerca sobre Canvi Climàtic

Esdeveniments

16 October 17