Setmana de Networking Internacional de Polibenestar

Innovació social
17 May 17
  • Las Naves acull el pròxim 8 de juny una sessió oberta per a fomentar la transferència de polítiques públiques europees en innovació social i participa el dia 9 en el Centre Cultural La Nau per a explicar el projecte europeu Activage.
  • Veure programa de totes les activitats: Agenda 7-9 junio EIP AHA (2)
  • El registre està obert fins al pròxim 31 de maig de 2017 a través d’aquest enllaç.

València acull durant la primera setmana de juny de 2017 la Setmana de Networking Internacional de Polibenestar, a la qual assistiran diferents agents europeus i no europeus que treballen en la millora de la qualitat de vida de les persones majors.

L’objectiu és debatre i proposar solucions innovadores que contribuïsquen a la promoció d’un envelliment actiu i saludable, així com intercanviar bones pràctiques a nivell regional, nacional.

8 de juny en Las Naves

En aquest context, Las Naves acull el 8 de juny les Sessions obertes del EIP on AHAEl European Innovation Partnership on Active and Healthy Ageing (EIP on AHA), iniciativa pilot promoguda per la Comissió Europea per a promocionar la innovació en l’àmbit de l’envelliment actiu i saludable.

En la sessió del matí, es debatran diferents temes relacionats amb el EIP on AHA: eines existents, Digital Single market, oportunitats de finançament i premis, etc.

Durant la vesprada, els membres del EIP on AHA tindran l’oportunitat de reunir-se i continuar amb el pla de treball establit a principis de 2016.

9 de juny en Centre Cultural La Nau

L’endemà, Las Naves, a través de la seua xarxa Connecta Salut participarà en la presentació del projecte europeu APPCAREEl, la finalitat del qual és millorar la integració dels serveis socials i sanitaris des de la prevenció desenvolupant, implementant i avaluant nous models de cura integral per a pacients amb fragilitat.

Aquesta serà una oportunitat excel·lent per a donar a conèixer el projecte europeu en el qual participa el Ajuntament de València,  Activage. «Smart Living per a envellir millor»

6 i 7 de juny – Esdeveniments Rellevants

Durant la primera setmana de juny, s’organitzaran també a València altres esdeveniments relacionats amb la temàtica. El 6 de juny, les xarxes ENSA, ELISAN i Youth Care Platform organitzaran la seua Assemblea General, acolliment per la Generalitat Valenciana i l’Institut de Recerca Polibienestar. El 7 de juny tindran lloc diverses sessions de treball i visites d’estudi, així com tallers de treball. Així mateix, Las Naves acollirà de 15.00 a 16.30 hores una reunió de la xarxa europea CORAL, formada per regions que col·laboren en l’àmbit de l’habitatge assistit i l’envelliment actiu i saludable.

Per al registre d’en les sessions de treball i visites d’estudi, contacteu amb Elena Curtopassi: Elena.curtopassi@regione.veneto.it

Veure programa: Agenda 7-9 junio EIP AHA (2)

Información
Fecha inicio 6/6/2017
Fecha fin 9/6/2017
Lugar València

Trobada de Salut Digital i Deterioració cognitiva: Reptes i Solucions

Esdeveniments

3 July 17

Las Naves llança la xarxa Connecta Energia amb el suport del sector energètic de València

Notícies

28 June 17

Las Naves obri una cartera de proveïdors baremada amb valors socials i ambientals

Notícies

27 June 17