Smart City Expo World Congress 2016

Ciutat intel·ligent
14 November 16

Cw0TU9MWQAAV_T5

La Fundació InnDEA València va a participar en el Smart City EXpo World Congress 2016 (SCEWC16) amb dues ponències a l’espai “Building a strong community of smart cities in Europe” organitzat per les xarxes europees de ciutats Green Digital Charter i EIP-SCC.

En aquest marc, el dia 15 InnDEA València participarà amb la ponència “From Urban Participatory Planning to Social Innovation: Giving power back to the people” i el dia 16 amb la xarrada “Sharing and standardize data to improve social and urban innovation in cities”. 

A més de participar amb sendes ponències, la delegació valenciana també va a poder intercanviar coneixement amb diferents entitats per al foment d’innovació social i urbana.

Aquest esdeveniment sobre ciutats intel·ligents i solucions urbanes que organitza Fira de Barcelona s’ha convertit en el major esdeveniment de les seues característiques i en el referent mundial en el terreny de les smartcities.

La cita d’aquest any tindrà un especial enfocament en les diferents iniciatives que es duen a terme a tot el món per dotar de més poder als ciutadans que viuen en les ciutats i aconseguir que les urbs siguen més humans i amables, donant-li   a les persones el poder de triar i decidir.

Més informació de SCEWC16 

Información
Fecha inicio 15/11/2016
Fecha fin 17/11/2016
Lugar Barcelona

El Projecte SUCCESS per a millorar el transport de mercaderies per a la construcció en el Fòrum CIVITAS 2017

Notícies

26 September 17

El projecte Smart Heritage City (SHCity)

Notícies

1 August 17

SUCCESS redueix els efectes negatius derivats de la construcció en la mobilitat urbana

Notícies

24 July 17