Space Apps Challenge torna a Las Naves per a resoldre els desafiaments plantejats per la NASA

I+D+i
26 April 17
  • Durant 48 hores les persones que participen crearan aplicacions mòbils, software, visualitzacions de dades i solucions per a plataformes que contribuïsquen a missions d’exploració de l’espai i ajuden a millorar la vida en la Terra. 
  • València serà una de les més de 160 ciutats de tot el món que participen de forma simultània en el SpaceApps Challenge.
  • Enguany, com a novetat, es plantejarà un repte local per a cercar solució a algun problema de la ciutat de València.

Las Naves organitza per tercera vegada el Space Apps Challenge del divendres 28 al diumenge 30 d’abril, convertint així a València en una de les més de 160 ciutats del món que participen de forma simultània. Durant 48 hores, les persones que participen treballaran en equips en el hackathon més gran del món per a crear solucions que resolguen els desafiaments plantejats directament per la NASA.

Enguany, a més, Las Naves seleccionarà els reptes aplicables a la ciutat de València i que encaixen en els sectors estratègics de mobilitat, energia, salut, cultura i agroalimentació. El projecte que guanye «El repte de Las Naves» serà recolzat per mentorització, residència i suport estratègic fins al llançament d’un prototip.

El Space Apps Challenge està dirigit a estudiants, educadors i professionals de la tecnologia, ciència, comunicació, el disseny i l’emprenedoria. La inscripció és gratuïta i durant tot el cap de setmana les persones participants comptaran amb mentorització i suport continu.

Vore cartel Cartel SpaceApps 2017

Información
Fecha inicio 28/4/2017
Fecha fin 30/4/2017
Lugar Las Naves

Projectes empresarials entre Argentina i Espanya 2017

Ajudes

17 August 17

Accions de programació conjunta internacional 2017

Ajudes

17 August 17