The Journey, la major Escola d’Estiu sobre Innovació i Emprendiment Sostenible

Programa europeu: Climate Kic

Sostenibilitat
31 January 17

climatekicpost

Vols dirigir la teua carrera a combatre el canvi climàtic? t’interessa formar-te en innovació i emprendiment en un ambient internacional?estàs estudiant un màster o postgrau? Dóna’t pressa tens fins al 15 de febrer!

La Journey de Climate-KIC és una escola d’estiu intensiva en anglès que durant 5 setmanes combina formació sobre clima i experiència pràctica sobre creació de negoci, a través d’universitats en 3 països diferents amb visites d’estudi, tallers, sessions amb experts, jornades de networking i competició d’idees. Enguany té 8 recorreguts, alguns d’ells de 3 setmanes en 2 països

Compartiràs la teua experiència amb estudiants de tot el món, amb els quals podràs desenvolupar i oferir solucions innovadores als reptes del canvi climàtic.

Aquesta convocatòria és una oportunitat perquè alumnes brillants, amb alt nivell d’anglès, puguen intercanviar coneixements, experiències, adquirir habilitats de negoci i comunicació per a accelerar el seu esperit emprenedor com més prompte millor al mercat.

Per als estudiants de la Unió Europea aquesta escola internacional d’estiu de 3/5 setmanes amb emplaçaments en 2/3 ciutats europees són finançades per Climate-KIC pel que solament cal pagar el vol a la ciutat d’inici del curs i el de tornada. La resta d’estada està finançada.

Més informació: Climate-KIC Journey flyer 2017

climatekic

València millora la sostenibilitat de la mobilitat urbana de mercaderies amb el projecte SUCCESS

Notícies

20 June 17

València engega el projecte de reintroducció d'envasos PlastiCircle

Notícies

19 June 17

Setmana de l'Energia Sostenible

Esdeveniments

14 June 17