Trobada de Salut Digital i Deterioració cognitiva: Reptes i Solucions

Innovació social
3 July 17
  • El pròxim 13 de juliol a les 9.15 hores en la Biblioteca de Las Naves tindrà lloc la “Trobada Salut Digital i deterioració cognitiva: reptes i solucions”.
  • Consultar programa ací i inscripcions ací

Donant continuïtat al treball iniciat en la Jornada sobre Salut Digital celebrada el passat 26 d’octubre i donada la creixent atenció internacional sobre aquest tema, en aquesta nova trobada s’abordarà les implicacions de la Salut Digital en la deterioració cognitiva.

El propòsit de la reunió és generar reflexió d’una banda entorn de les necessitats i reptes que planteja la deterioració cognitiva en les persones, i d’altra banda, conèixer les solucions que les noves tecnologies ofereixen en l’àmbit de la Salut Digital per a abordar-los des de l’àmbit de la recerca, empresarial, sistema sanitari, clínic i de les entitats i agents socials que treballen més directament amb les persones afectades.

La reflexió es farà en grups de treball permetent la interacció i l’intercanvi de coneixement des de diferents perspectives, tenint en compte les aportacions d’agents de les quatre hèlixs.

Objectius:

-Conèixer la realitat del nostre entorn pel que fa a deterioració cognitiva: iniciatives i estratègies en marxa.

-Conèixer les iniciatives en altres ecosistemes de la xarxa ECHAlliance i escoltar les seues opinions i suggeriments.

-Detectar les necessitats dels diferents agents de l’ecosistema, usuaris, professionals, emprenedors, empresa, o organitzacions sanitàries.

-Entaular un diàleg productiu entre tots els agents a fi de despertar oportunitats basades en el món real.

Aquesta jornada està organitzada per les entitats que formen el Grup de Treball de VLC Health Ecosystem de ECHALLIANCE, la xarxa internacional d’ecosistemes innovadors en salut. Formen aquest Grup de Treball: CIPF, DCN, Institut Polibienestar, Las Naves (Connecta Salut), OPESVAL, SABIEN, UPV, UV.

A més, els assistents podran conèixer el projecte europeu ACTIVAGE “Smart Living per a envellir millor” en el qual participa Las Naves i que té com a finalitat general perllongar i donar suport a la vida independent dels majors en els seus entorns utilitzant la tecnologia Internet de les Coses (IoT).

activage

Información
Fecha inicio 13/7/2017
Fecha fin 13/7/2017
Lugar Las Naves

30 científiques celebren a València “la nit de les investigadores”

Esdeveniments

27 September 17

Las Naves i la UPV impulsen PaellaCON

Esdeveniments

25 September 17

Las Naves acull un taller participatiu sobre mobilitat sostenible en el Marítim

Esdeveniments

18 September 17