L’última trobada TEI BIO 2016 gira entorn la prevenció del càncer a través de mètodes moleculars no invasius

I+D+i
30 November 16

CARTEL Teresa Valdés

* Aquest encontre, de caràcter distés, comptarà amb la presència de Teresa Valdés, co-fundadora i CEO de Bemygene Health Company, una empresa especialitzada en mètodes moleculars avançats, còmodes i no invasius per a la prevenció del càncer.

* La trobada serà demà a les 19h en el Finnegan’s pub, a la plaça de la Reina de València.

Els encontres TEI BIO estan organitzats per l’Associació Espanyola d’Emprenedors científics/tecnològics (AEEC) i compten amb la col·laboració d’InnDEA València, a través de la seua xarxa Vit Salud, amb l’empresa Biond i amb l’Associació d’Empreses de la BioRegió de la Comunitat Valenciana (BIOVAL). Aquestes trobades reuneixen en clau informal a personalitats del món de la ciència i la investigació, amb un perfil bio emprenedor, els quals ofereixen una xerrada i un debat obert al públic assistent.

Per aquesta ocasió especial -l’última que posa punt i final a aquestes trobades en 2016- la persona convidada serà Teresa Valdés, co-fundadora i CEO de l’empresa especialitzada en serveis avançats de prevenció del càncer i assessorament genètic, Bemygene Health Company. Aquesta companyia utilitza mètodes moleculars avançats no invasius, acompanyats d’un servei genètic-mèdic complet.

Després de la xerrada de Valdés, el TEI s’obrirà al debat amb el públic, que pot participar de manera gratuïta. Tota aquella persona interessada, pot inscriure’s en aquest enllaç.

Més informació d’anteriors TEI BIO a VIT Salud 

Vore fotos de l’últim TEI BIO aci 

Información
Fecha inicio 13/12/2016
Fecha fin 13/12/2016
Horario 19 h.
Lugar Finnegan’s pub (Plaça de la reina 19)

València participa a Tallin compartint bones pràctiques de Compra Pública d'Innovació

Notícies

19 October 17

Projectes empresarials entre Argentina i Espanya 2017

Ajudes

17 August 17

Accions de programació conjunta internacional 2017

Ajudes

17 August 17