València amplia a la societat civil el Pacte Local per la Innovació

Innovació social
18 November 16

Captura de pantalla de 2016-11-14 09:33:44

* L’acte de signatura del pacte serà el pròxim dilluns a la 13’15h en Las Naves, en el marc d’una jornada que serà punt de partida d’un acord que reuneix a tots els agents innovadors de la nostra ciutat -universitats, centres d’investigació, associacions empresarials, etc.-, i s’amplia, a més a la societat civil.

* L’alcalde de València, Joan Ribó, rubricarà l’acord junt amb representants de les entitats signants.

InnDEA València ha organitzat per al pròxim dilluns 21 de novembre en Las Naves (C/Joan Verdeguer, 16. València), la jornadaUna eina per la ciutat, una eina per València”. Aquesta trobada, que començarà a les 9h i durarà tot el dia, serà el marc en el què a les 13’15h se signe el Pacte Local per la Innovació, un acord conjunt centrat en la resolució dels reptes als quals s’enfronta València.

L’alcalde de València, Joan Ribó, signarà el pacte junt amb les diverses entitats que s’han sumat a ell i que tenen un objectiu comú: treballar des de la innovació. A les universitats, els centres d’investigació, les associacions empresarials i altres entitats, s’afegeix ara la societat civil, amb la intenció de centrar en les persones el treball del pacte.

La jornada prèvia i posterior a la signatura de l’acord, que serà inaugurada pel regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Jordi Peris, comptarà amb la presència d’experts i expertes en innovació social, que donaran a conèixer els avanços en la investigació i les experiències que estan realitzant-se en altres ciutats.

Com a ponents de la jornada participaran Rubén Martínez, de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona (IGOP), M’Angel Manovel, de LoRelacional, Artur Serra de la Fundació i2cat i Adolfo Chautón de Emprendipia. Per la vesprada s’obriran grups de treball entorn el Pacte Local per la Innovació.

Información
Fecha inicio 21/11/2016
Fecha fin 21/11/2016
Lugar Las Naves

Economia solidària, una alternativa al modele capitalista

Esdeveniments

8 August 17

Trobada de Salut Digital i Deterioració cognitiva: Reptes i Solucions

Esdeveniments

3 July 17

Las Naves llança la xarxa Connecta Energia amb el suport del sector energètic de València

Notícies

28 June 17