València es converteix en capital de les aplicacions mòbils i la realitat virtual amb la IV edició de l’APP TRADE CENTRE

Tecnologia
21 September 16

* Las Naves acullen hui l’esdeveniment, patrocinat per InnDEA València, que durant dos dies situarà a València en l’aparador internacional de les aplicacions mòbils.

* El congrés comptarà, entre altres convidats i convidades, amb la presència del responsable de l’estratègia mobile de Twitter, Philip Gontier.

Per primera vegada, Las Naves acullen a partir d’aquesta vesprada la quarta edició de l’App Trade Center, convertint-se així en l’epicentre internacional de les apps mòbils i de la realitat virtual. Durant dos dies aquest congrés nacional del sector de les aplicacions mòbils, que compta amb el patrocini d’InnDEA València, reunirà a professionals, empreses, startups i entitats destacades del sector que es donen cita a València per conèixer les tendències del mercat, així com els nous productes i avanços tecnològics.

L’esdeveniment que congregarà a més de 500 persones, tindrà un programa replet d’activitats orientades a startups i a les empreses que busquen a la tecnologia una via de creixement i expansió. El director d’InnDEA València, Rafael Monterde, que assistirà a la inaguración del congrés, ha destacat el “potencial de la nostra ciutat en tecnologia. Tenim un ecosistema emprenedor fort que genera moltes aplicacions mòbils, les quals per damunt de tot, busquen fer la vida dels ciutadans i les ciutadanes molt millor cada dia”.

El lema d’aquesta edició, organitzada per Innoarea Design Consulting, companyia valenciana especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions de realitat virtual, és “Concept To Achievement”, és a dir “Del Concepte a l’èxit”. Professionals internacionals compartiran el seu coneixement, a través de xerrades i tallers, sobre aplicacions, estratègies de promoció i posicionament d’apps que han donat bons resultats, així com parlaran sobre del seu desenvolupament i disseny.

Entre les persones expertes que assistiran al congrés, es troba Philip Gontier, fins a fa uns mesos responsable de l’estratègia mobile de Twitter, qui a més presentarà les millors tàctiques per captar i retenir usuaris, així com analitzarà el futur de la publicitat mòbil. Una altra de les expertes que impartirà una conferència al congrés serà Marta Keller, responsable de monetización inApp d’Aptoide, la principal botiga independent de apps, la qual compta amb més de 100 milions d’usuaris actius.

Información
Fecha inicio 22/9/2016
Fecha fin 23/9/2016
Lugar Las Naves

Premi Europeu de Divulgació Científica "Estudi General"

Ajudes

26 July 17

Trobada CPI Tecnologia i Desigualtat

Esdeveniments

21 March 17