Valencia Startup Week

Emprenedoria
7 November 16

Las Naves acollirà per primera vegada la Startup Week, un dels esdeveniments més rellevants i inspiradors de l’ecosistema emprenedor internacional que abans han albergat algunes de les principals ciutats del món. Durant cinc dies, València serà la segona de les ciutats europees triades per convertir-se en epicentre d’esta gran festa entre inversors i startups.

València Startup Week està impulsada per Techstars, una de les principals acceleradores de startups del món, d’on han sortit empreses com Uber, twilio o Sphero.

L’objectiu d’este esdeveniment sense ànim de lucre és fomentar les oportunitats de negoci i el ‘networking’ entre els membres de la comunitat de joves i innovadores empreses que atresoren potents idees amb grans possibilitats de desenvolupament. Esta cita internacional concebuda com a punt de trobada del sector té també com a missió recolzar a emprenedores, emprenedors i startups amb conferències, tallers, reptes i esdeveniments perquè puguin relacionar-se, compartir les seves experiències i sumar esforços.

Durant una setmana, diferents ponents locals, nacionals i internacionals compartiran les seues experiències per motivar i inspirar als participants, els qui a més podran assistir a sessions de formació gratuïtes amb els millors mentors i gurús de startups com Matti Naskali (exleading-enginer de Nokia) i Yesika Aguilera (experta en tecnologia de Tespak) entre uns altres.

Més informació aci 

Información
Fecha inicio 14/11/2016
Fecha fin 18/11/2016
Lugar Las Naves

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17

L'espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Notícies

29 September 17