Creació | València impulsa un mesa del sector de creació digital de la ciutat

* El sector subratlla la necessitat de crear un espai únic que aglutine el talent, així com la importància de coordinar accions.

* El regidor d’Innovació, Jordi Peris, expressa la voluntat de que l’Ajuntament de València siga «dinamitzador i intermediari» i anuncia que hi haurà accions «orientades també a la integració i la formació”.

La Fundació InnDEA València, conjuntament amb Start UP UPV i l’empresa Brave Zebra, han celebrat una reunió amb entitats representatives del sector de la creació digital de València per a coordinar i conèixer l’activitat d’aquest sector. 

Durant la sessió, on han estat representats agents del sector públic, de la formació i d’empreses, així com diverses associacions del sector, s’ha destacat la necessitat de posar en valor València com a espai amb molt de potencial en videocreació, animació i il·lustració, així com s’ha mostrat el desig de disposar d’un espai únic físic que aglutine el talent de València. En concret, els i les integrants de la reunió van subratllar el gran potencial del sector en formació i el nivell de les empreses valencianes que gaudeixen d’una gran projecció internacional. 

El regidor d’Innovació i vicepresident de InnDEA València, Jordi Peris, ha expressat la voluntat de l’Ajuntament de València de ser «dinamitzador i intermediari entre els diferents agents del sector, amb la finalitat d’impulsar i coordinar el talent de qui es dedica a les indústries creatives i culturals. A més, estem estudiant que aquestes accions s’orienten també a la integració i formació”, ha explicat l’edil.

Les entitats participants a la reunió van ser Culturarts, IVACE, AEV (Associació d’Estudiants de Videojocs), Animat (Associació de Productores), Escola Superior d’Art i Tecnologia (ESAT), Florida Universitària, Barreira, l’empresa Brave Zebra, Clay Animation, Carlos Pons i Daniel Garcia, Anima Project Studio, Nerlaska Studio, la Universitat Politècnica de València amb representants de l’Escola d’Informàtica, de Empreniment i de Start UP UPV de l’Institut IDEES i la Fundació InnDEA València.

< Volver